Reparaties & onderhoud

Roadservice de Kempen staat 24 uur per dag voor u klaar om uw wagenpark rijdend te houden. Wij verrichten onderhoud en reparaties aan de meest uitlopende voertuigen van alle merken. Ook voor onderhoud en reparatie van bijbehorende componenten (koelmotoren, laadkleppen, opbouw, etc.) bent u bij ons aan het goede adres.

Uw truck of bedrijfswagen moet zo min mogelijk stilstaan. Dat  is onze missie! Dit realiseren wij door snel te schakelen, vakmanschap, meedenken met de klant en een persoonlijke benadering.

Wij hebben ervaring met alle gangbare merken zoals DAF, Iveco, MAN, Mercedes, Renault, Scania, en Volvo.

TEXA diagnose specialist

Roadservice de Kempen heeft als eerste van Nederland de titel ‘TEXA Diagnostic specialist’ mogen ontvangen. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Grote of kleine beurt

Hydrauliek

Roadservice de Kempen heeft een service-aanhanger met daarin de Hydralok H50 en alle benodigde onderdelen om de meest voorkomende hydrauliek-slangen te kunnen persen, eventueel op locatie of bij hydrauliek-problemen onderweg.

Koelmotoren

Laadkleppen

Aircoservice

Met de COOLIUS ® 2000 A/C service unit kunnen wij het complete aircosysteem onderhouden bij zowel personenwagens als zware voertuigen. Processen van leeghalen, tot olie en lekdetectie toevoegen gebeurt volautomatisch. De benodigde hoeveelheid koudemiddel verschilt voor de verschillende voertuigen.